Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2. Találkozás

2011.07.08

2. Fejezet

Találkozás

Sasuke

Már megint meghívtak egy partira. Unom ezt az egészet de a haverom kicsinálnak ha nem megyek el. Az új épületet ünnepeljük aminek a tervével már sikeresen elkészültem és megkaptam az engedélyt az építkezés elkezdésére. Nem fogok unatkozni, biztos vagyok benne hogy az egész női társaság a nyakamon fog lógni. Végre elkészültem és indulok mert már 5 percenként hívogatnak.

-Na végre hogy kész vagy! – Szól rám Suigetsu a limunzinban. Nem értem minek bérelt luxus autót, én egy normál méretű autónak is örültem volna

-Minek sietni, még van negyed óránk.

-Hé haver, elfelejtetted? Neked kell legelőször ott lenned hiszen TÉGED ÜNNEPELÜNK!! – Ordítja a fülembe, közben magasra emeli a pezsgőspoharát.

-Állítsd le magad.

Természetesen nem mi érkeztünk elsőnek, emberek tömkelege várta hogy bejussanak. Pár perc várakozás után már bent is vagyunk. Én csak unottan leteszem magam az egyik fotelbe, Suigetsu meg már indul is hogy egy kicsit legeltesse a szemét a „dögös” csajokon.

Sakura

Hazafelé ballagok az utcán amikor majdnem kiüti a szemem egy óriási, színes plakát a falon. Buli lesz a ParadiseClub-ban?? Végre!! Ez nagy lehetőség lehet számomra, biztosan találok valakit. Látom valami Uchiha Sasuke-t ünnepelnek. Egy ember miatt egy ekkora nagyszabású bulit rendezni, ráadásul a város legismertebb klubbjában? Kész vagyon lehetett ezt megszervezni. Biztos fontos ember, csak én vagyok lemaradva hogy még életemben nem hallottam róla. Azthiszem megnézem ezt az Uchiha Sasukét és bevetem a női bájom.

Sasuke

Az a hülye Suigetsu már megint leitta magát és már egy komplett háremet is összegyűjtött. Várjunk… Hiszen nekem nincs barátnőm már évek óta. Azt hiszem hogy haza megyek, már nem bírom tovább, fáj a fejem és fáradt vagyok. Még szerencse hogy visszapillantottam még egy pillanatra, mert megláttam az „éj királynőjét”. Majd kiesik a szemem annyira bámulom, muszáj lesz közelebbről megnéznem mert én addig el nem megyek innen míg le nem stoppolom magamnak. A bárpultnál várakozik és eszembe is jut egy jó ötlet.

-Ugye nem baj ha meghívom egy italra? – Kérdezem a szépségtől reménykedve.

-Nem. Nem baj. – Hangja, zene füleimnek és máris elkezdem a tervemet megvalósítani.

-Két BlueMount koktélt, legyen szíves. – Míg kiszolgálják az italt addig beszédbe elegyedem vele.

-Mit csinál egy ilyen sötét éjszakán ebben a klubban? Búslakodni jött vagy csak szórakozni? – Én az utóbbira tippelek, nem úgy néz ki mint aki letölt.

-Általában először be illik mutatkozni nem de bár? – Furfangos és éles a nyelve, ez tetszik.

-Uchiha Sasukénak hívnak. És magát?

-Haruno Sakura. És szórakozás céljából vagyok itt.

-Parancsoljon uram. – Adják oda az italt és egyből fizetem is ki.

-És mi miatt ünneplik önt? – Kortyol bele a kérdés után az italába.

-Ha kérhetném tegeződjünk. Egyébként épületeket tervezek és holnap fogják elkezdeni az építkezést.

-Ó, akkor gratulálok.

-Köszönöm. Nincs kedved kijönni a teraszra beszélgetni.

-Benne vagyok, itt úgyis túl nagy a zaj.

Kimentünk és elkezdtünk beszélgetni. Sokat megtudtam róla és én is elmeséltem egy kis történetet magamról. Jól eltöltöttük az időt.

-Nem fázol?

-De, egy kicsit. – Leveszem a zakómat és ráadom, közben direkt közel hajolok hozzá, de az illata azonnal elkábít. Észnél kell lennem ha nem akarom elijeszteni magamtól.

-Van kedved majd hétvégén, mondjuk szombaton, találkozni velem? – Ha lehetne már holnap találkoztam volna vele, de sajnos dolgom van és gondolom ő sem fog ráérni hétfőn.

-Van. Hol és mikor?

-Találkozzunk a tengerparton, este hétkor. Jó lenne ha megadnád a telefon számod. Haza is kísérnélek. – Sorolom kéréseimet az angyalnak mire ő rábólint és veszi is elő a mobilját hogy diktálja számokat. Szótlanul sétálunk egymás mellett az utcán, de én már most türelmetlen vagyok a szombat miatt. Hogy fogok én kibírni hat napot?? Mire vállalkoztam? Közben odaérünk a házához.

-Köszönöm hogy hazakísértél, majd találkozunk szombaton. Szia.

-Várj, a zakómat visszaadhatnád.

-Jaj, bocsánat. El is felejtkeztem róla. – Jól látom hogy elpirult? Mosolyognom kell, olyan aranyos amikor zavarban van.

-Szia. – Megint bódulatba ejt ez a cseresznye virág illat, és nem bírom magam tovább türtőztetni. Magamhoz húzom és szorosan átölelem. Homlokára nyomtam ajkaimat, megcsókolni még nem mertem. Percekig így vagyunk, mire ő is átölel és már együtt élvezzük a csodás pillanatot. A fejem, vállára hajtom és megint beszippantom bőre illatát, de ez most már nem hatott rám annyira gerjesztően, inkább nyugtató volt. A meghitt pillanatnak sajnos véget kellett vetnem, hisz nem állhatunk itt a végtelenségig, ráadásul már elég hideg is van.

-Akkor én megyek. Szia.

-Szi…Szia. – Már megint az a zavarban lévő tekintete. Mint egy ártatlan kis angyal, pedig a klubban annyira másnak tűnt. Alig várom hogy újra láthassam.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria


ElérhetőségArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Statisztika

Online: 1
Összes: 27433
Hónap: 77
Nap: 3